Общинарите в Царево вече ще ходят на работа с велосипеди

2
Те са закупени по проект
Те са закупени по проект Видео: NOVA

Общинарите в Царево вече ще ходят на работа с велосипед.

„Бяха раздадени общо 20 броя на всички желаещи служители от общинската администрация. Те са закупени по проект”, каза финансовият директор на Общината, предава NOVA.

Щастливи сме, че спечелихме този проект. Карането на велосипед е здраве. Царево не е кой знае колко голям град и винаги най-лесният достъп е бил с велосипеди. Неслучайно тук има и много велоклубове, има и турове с велосипед”, заяви кметът на Царево Георги Лапчев.

Искаме да дадем пример на обществото за това, че е добре да слезем от автомобилите и да решим нелекия проблем с паркоместата”, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Христов
    Този огромен мегаполис могат и с въртолети да ходят на работа на съседната улица. Пък 20 години не си направиха устройствен план на територията на общината. Това е уникум на мърлящината на общината и на държавата.
  • 2
    1
    Мунчо
    Нямат ли пари да си купят собствени?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари