Община Русе търси преброители

1
Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя
Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя Снимка: Dunavmost, архив

Всички желаещи да работят като преброители в рамките на предстоящото национално Преброяване 2021, следва да подадат необходимите документи в сектор Деловодство на Община Русе в срок до 30 октомври

Кандидатстващите трябва да представят автобиография, съгласие за обработка на лични данни и попълнено заявление по образец, за което вече отпада необходимостта за прилагане на хартиена снимка. Посочените документи могат да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 и от официалния сайт на Община Русе.

При предстоящото преброяване за Община Русе ще бъдат ангажирани над 400 преброители и около 90 контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.

Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък.

Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари