Община Русе: Пропадането на земна маса на булевард "Цар Освободител" не е опасно за хората

2

От Вик ще направят уплътняване на пропадналия участък

За пропадане на земна маса в близост до училище Йордан Йовков сигнализират притеснени русенци. Те са публикували снимки от опасното място в социалните мрежи, които предизвикаха вълна от коментари.

Пропадането е с дължина около 10 м. и според хората, които първи са се натъкнали на мястото, дълбочината е поне 2 м. Хора, които живеят в райони пък се притесняват да не стане опасно това пропадане и да слягането да не се увеличи, информира БНТ.

Според Исмет Гилушев, живеещ в района, алеята между двете платна отдавна има пропадания на земни маси, а една от причините, за които споменава самият той, са отдавна заровени скривалища.

Според Исмет Гилушев, други пропадания около булеварда са заради некачествено направени ремонти.

От Община Русе обясниха, че са подали сигнала към ВиК дружеството. От там уточниха, че участъкът не е опасен за пешеходци, тъй като се намира в тревните площи. Мястото е обезопасено. От Вик заявиха, че днес ще направят уплътняване на пропадналия участък, след което ще се засипе със земна маса до нивото на земята.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    менчо форевър
    Пропадането е като мръсния въздух който също може да мирише но не е отровен, така е и с тоя трап може да го има ама не е опасен стига някой да не пропадне в него. Ама пък проблема на давещия си е негов проблем! Да са живи и здрави тулупите и бабите които ни го натресоха тоя 2ри мандат
  • 4
    6
    gghh
    пропаднал град
  • 6
    5
    верно ли
    Ако земната маса на Общината пропада веднага ще вземете мерки.
  • 9
    4
    милков
    За сега не е опасно като пропадне булевард тогава ще е нещастен случай
  • 7
    3
    живущ в квартала
    Велоалея има,пешеходна пътека да ходим няма.Що така бе кмете?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари