Община Русе подменя мантинелите със собствена техника

3
Започнаха ремонтно-възстановителни дейности в района на Гредовия мост
Започнаха ремонтно-възстановителни дейности в района на Гредовия мост

Започнаха ремонтно-възстановителни дейности в района на Гредовия мост

В края на 2023 г. Община Русе чрез ОП „Комунални дейности“ се сдоби с нова техника, благодарение на която ще може сама да ремонтира и възстановява крайпътни мантинели по улиците и общинските пътища, съобщи Русе Медиа.

От началото на 2024 г. са започнали ремонтно-възстановителни дейности в района на Гредовия мост, където поради множество катастрофи мантинелите са деформирани, а на места липсват. Новата машина работи с агрегат, който подава сгъстен въздух към вид хидравличен чук със специфичен накрайник. Той се поставя върху напречната греда, като я набива в земята, а след това монтират хоризонталните елементи.

Днес дейностите продължават в района на моста, а утре е предвидено да се работи по бул. “България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    2
    Нали това им е работата
    Чак и новина смешна.
  • -2
    1
    Браво, браво, браво
    Вие и със собствена техника изорахте нивата на бившата ДЕРЕКторка на ЕКОсексотдела Ви. А трактористът-бригадир беше Ваш Блееенчо, оператор на ралото. Ама криво му излязло ралото. Биляна платно белеше, и го хванала на калъп. Така разказват митовете и легендите на греховния град. Горчиво за младите. П+В=ВНЛ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари