Община Русе изпревари с глупостите си Община София

27
Светлина в мрака: Единствените светлини са на преминаващите автомобилите и от две-три мижави елхички
Светлина в мрака: Единствените светлини са на преминаващите автомобилите и от две-три мижави елхички Снимка: Сергей Иванов / Facebook

Светлина в мрака: Единствените светлини са на преминаващите автомобилите и от две-три мижави елхички

Възмутен русенец сподели снимки на едно от коледните градчета в града: "Общината в Русе изпревари с глупостите си общината в София."

"Това на снимката било едно от "коледните градчета" по центъра! Бояджийски стълби, заклещили малки елхички - голяма красота, голяма радост! Изобретателно, красиво и забавно, нали? А от двете страни на "градчето" вървят кола след кола! Ами какво е това "Светлина в мрака"? Единствените светлини, които видях, бяха от минаващите коли и от две-три мижави елхички!", пише Сергей Иванов.

"Няма ли кой да каже на незаменимия ни кмет да отиде само на 65 км северно оттук и да види как е осветен предколедно един друг град?

С останалите недомислици вече свикнахме. Например със скучните бели павилиони, на които има следното голямо разнообразие от стоки: ръкавици, чорапи, шапки и терлици. Свикнахме и с пързалката, разположена точно пред операта с цена 10 лв за 1 брой кънки.

Обаче днес видях нещо уникално, което може да се види само тук - виенски валсове в съчетание с бира-скара! Това направо ме зашемети!

Балканско-ориенталска прелест с виенски привкус!", възмущава се още русенецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    59
    Тони
    И двата града се управляват от педа. Ли а София от голямо.
  • -4
    58
    Опа
    Човека говори за украсата, обаче мурзилажа за паметници пак дудне.
  • 9
    57
    Vinetu
    Светлина в тъмнината - това е девиза на ЕРП Север 🇻🇳🤣🇹🇷
  • -1
    56
    Стига мрънкахте
    Не ви ли писна само да мрънкате и критикувате?? Като толкова разбирате как се прави коледно градче, направете. Като знаете как да оправите града, кандидатирайте се на следващите избори, спечелете и го оправете. Между другото, нито Сорос, нито лгбт, нито извънземните са виновни, че не знаете за какво се използват контейнерите и кошчетата за боклук. Диви селяни с претенции...
  • 14
    55
    Hohoho
    Минах снощи покрай коледното градче, има табела на него Фондация "Америка за България" - всеки може да мине и да го види ! Вие си избрахте ГЕРБ и ППД/ДБ да ви управляват, променят Конституцията, режат паметници и приветстват ЛГБТ общността и даряват на Окрайна по заповед на САЩ ! Кметчето дума няма, той е пионка на властта ( не се заблуждавайте, че нещо голямо зависи от него )!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари