Обраха приюта на отец Иван

0
Серия домови кражби стреснали жителите на монтанското село Якимово
Серия домови кражби стреснали жителите на монтанското село Якимово Снимка: БГНЕС / Архив

Серия домови кражби стреснали жителите на монтанското село Якимово.

Неизвестен, след като проникнал в незаключена къща, собственост на лице от село Нови хан,

Серия домови кражби стреснали жителите на монтанското село Якимово. Неизвестен, след като проникнал в незаключена къща, собственост на лице от с. Нови хан, прониква в жилището и извършва кражба на 3 телевизора, прахосмукачка, спално легло с матрак, готварска печка, пералня, настолен компютър заедно с плазмен монитор - 17 инча, клавиатура и мишка, пише 168 часа,

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи от служители на участък Якимово е установено, че извършители на деянието са криминално проявени четирима мъже от с, Якимово. В домовете, обитавани от извършителите са намерени и иззети вещите обект на кражба. Образувано е досъдебно производство.

Кражбата станала за времето от 20-ти януари до 1-ви февруари.За времето от 15-ти август до 28-ми януари т.г.,неизвестен апаш проникнал в незаключена къща намираща се в същото село, собственост на жител на с.Якимово и успял да измъкне една спалня, четирикрилен гардероб и ракла. По случая е образувана преписка.

От проведените незабавни издирвателни мероприятия по горещи следи от служители на участък Якимово е разкрит извършителя на деянието жител от с. Якимово. Вещите, обект на кражбата са намерени и иззети от дома на извършителя.

Източник: 168 часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари