Областният управител връчи печатите на РИК - Русе

0
С трите печата районната комисия ще работи за представите предсрочни парламентарни избори
С трите печата районната комисия ще работи за представите предсрочни парламентарни избори Снимка: Областна администрация - Русе

С трите печата районната комисия ще работи за представите предсрочни парламентарни избори

Областният управител Анатоли Станев връчи на председателя на РИК - Русе Милена Хинкова трите печата, с които комисията ще работи за предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори.

„Вярвам в професионализма Ви и Ви пожелавам успешен мандат. Сигурен съм, че както и досега ще работим безпроблемно и в екип“, каза Станев. Той декларира, че Районната избирателна комисия винаги може да разчита на неговата подкрепа и съдействие. „Ще направим всичко по силите си изборите да бъдат проведени според правилата, каквато е основната ни задача. Няма да допуснем съмнение сред избирателите за честността и прозрачността на вота. Отиващите на 2-и април да упражнят правото си на вот трябва да са сигурни, че техният глас има решаващо значение и не трябва да се притесняват от нередности“, допълни още областният управител.

От своя страна Милена Хинкова постави фокус върху традиционно добрите отношения между РИК и Областната администрация и посочи, че не съществуват предпоставки, които да доведат до неизпълнение на всички законово установени задачи в срок или на необходимото ниво.

Припомняме, че заместник-председатели на РИК са Николай Братованов и Звезделина Рафаилова съответно от „ГЕРБ-СДС“ и „Продължаваме промяната“. Колкото до членовете на РИК, то съгласно решението на ЦИК, от „ГЕРБ-СДС“ ще бъдат: Антоанета Йонкова, Миглена Ангелова и Борислав Жечев; от „Продължаваме промяната“: Корнелия Добрева и Иван Дойнов; от ДПС – Гюнайдън Кязимов, от „Възраждане“: Лиляна Владимирова; от „Демократична България – Обединение“ Стефан Бонев, а от „Български възход“: Ивайло Пенчев.

Съставът на РИК бе определен от Централната избирателна комисия /ЦИК/, след като на консултации в началото на месеца при областния управител не беше постигнато съгласие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Тая Хинкова е дърта и проста комуняга и русоидка. Ще фалшифицира изборите при всички положения заедно с ГЕРБ-ДПС-Възраждане, Български преход! Дано Путин го изритат по-скоро , че и в България да изчезнат русоидните партии.
  • 5
    7
    Русенец
    Откога пък и поръчването и предаването на три печата е новина?!?!Тези усмивки от старите ленти хептен за мезе ни взеха!Тоз Ънътоли ли е Ленин ли е надмина и Бургуджиев по лизане, мазане и шпакловка!
  • 4
    6
    Мунчо
    Отдавна трябваше да пръждосат Ънътоли.
  • -6
    5
    До 4
    Гледай ти какво можеш, злобар завистлив! И от къде, разбирачо, позна с плиткото си мозъче, кой за какво е компетентен?!
  • 12
    4
    трагици
    Чи кво да направи тоз пишман юрист-парашутист.Само може да ходи да са снима на тъй,на иначе....гола вода е, ама на задържа са !!Лиза, маза, шпаклова,плака и си седи чукундура!!Язък за хубавия ни град с оня Менчо и тоя головодник....два цикъла
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари