Областният управител призова русенци да гласуват

1
Анатоли Станев ще гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура
Анатоли Станев ще гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура Снимка: Областна администрация - Русе

Анатоли Станев ще гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура

Считам, че отиването утре до урните е единственият начин да изразим мнението си за това как искаме да се развива страната ни. От гласа на всички нас зависи бъдещето ни. Нека не бягаме от личната си отговорност, защото така се лишаваме от свободата си“, коментира Анатоли Станев.

Той изрази надежда, че след изборите ще се сформира стабилно правителство с ясни приоритети и цели, от каквото България има необходимост, се казва в съобщение на Областна администрация.

В същото време стана ясно, че кметът Пенчо Милков ще упражни правото си на глас утре в секция в ОУ "Любен Каравелов". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Скандалният про100$$$$$$$$$$$...
    Скандалният про100$$$$$$$$$$$ к!р0 си иска канадското гражданство?!
  • 6
    2
    ники
    Само като му видиш физиономията и хукваш да гласуваш
  • 7
    1
    Да го духат ... бедните!
    И, за кого да се гласува? Последните избори за депутати бяха на 4-ти април 2021 г. И, след като ги избрахме какво - изкараха 1 година и 5 месеца!? Следващите надали ще изкарат и до тази Коледа? Още повече, че при кандидат-депутатите в 19-ти МИР сега почти всички те и НЕ са от Русе, а повечето са парашутисти от Дулово, Разград, Кубрат, Шумен, Бяла - сбирщина, измет от всякаквите партии, с единствената цел ДА се докопат до кокала!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари