Областна администрация отново работи след пълна дезинфекция

0
Сградата беше затворена заради положителни PCR проби за COVID-19 на областния управител Галин Григоров и един от неговите заместници Валентин Колев
Сградата беше затворена заради положителни PCR проби за COVID-19 на областния управител Галин Григоров и един от неговите заместници Валентин Колев Снимка: Dunavmost, архив

От днес Областна администрация Русе ще функционира съобразно нормалния си работен график

През вчерашния ден Областната управа беше временно затворена за извършване на цялостна дезинфекция, поради установените положителни PCR проби за COVID-19 на областния управител Галин Григоров и един от неговите заместници Валентин Колев. За момента и двамата са поставени под домашна изолация.

Информационният център на Областна администрация Русе ще функционира съобразно нормалното си работно време от 09.00 до 17.30 ч., а длъжността областен управител на област Русе временно се изпълнявана от другия заместник областен Свилен Иванов.

Ръководството на Областна администрация Русе е в постоянен контакт с всички институции както на местно, така и на национално ниво, имащи отношение към развитието на епидемичната обстановка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари