Облачно време с интензивни валежи от дъжд

0
Максималните температури ще са между 12° и 17°
Максималните температури ще са между 12° и 17°

Максималните температури ще са между 12° и 17°

Днес ще духа умерен, в източните райони временно силен североизточен вятър, с който ще продължи да нахлува по-студен въздух. Минималните температури ще бъдат от 7 до 12 градуса, а максималните между 12° и 17°, в София около 13°, а в Русе около 14°.

Ще бъде облачно и с валежи, на повече места в Югозападна България, където главно в следобедните часове ще са интензивни и значителни по количество. В общините Кюстендил, Благоевград и Смолян е обявено предупреждение за локални количества до 50 л/кв. м.

И в планините облачността ще е значителна и валежите ще продължат. В масивите в Западна и Централна България ще са на много места, а в Рило-Родопската област ще са интензивни и значителни по количество.

Сутринта границата между дъжд и сняг ще бъде на около 2000 метра, но с понижението на температурите и тя ще се понижава. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад, вечерта от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°-6°, на 2000 метра около 1°.

И през следващите дни ще се задържи сравнително студено и предимно облачно, с краткотрайни валежи, но вече на по-малко места. През почивните дни ще има повече слънце, особено в часовете преди обяд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари