Няма такава цигания!

7

Русенци сигнализират в социалната мрежа за битпазар срещу болницата

Няма такава цигания! Селски град, върнахме се 90-те! Това написа русенец в популярна Facebook група и показа снимки на пазара срещу "Диагностично-консултативен център 1 - Русе".

Мненията за съществуването на пазара са полярни и предизвикват оживена дискусия. Стоките са предимно евтини дрехи и обувки, които според някои уронват престижа на града, а според други могат да помагат на пациентите в болницата.

Публикуваме някои от мненията в социалната мрежа:

- На мен ми се вижда удобно да човек, който го приемат в болницата и живее далеч, за да си вземе багаж. При положение, че молът не работи отсреща и наблизо няма магазини за евтини дрехи.

- Как от общината им разрешават да опъват такива катуни и къде са контролните органи? Ако някоя баба или дядо застане на тротоара да продаде нещо произведено в градината им веднага хукват да ги глобяват, а тези с боклуците им не ги пипат!

- Какво значи "селяния"? Вие да им целувате краката на тия селяни , да не би гражданите да са с едно стъпало по горе от селяните, че говорите с такова пренебрежение за тях.

- НАП е срещу тях, те да се погрижат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    13
    Заключение
    На Общински терени, упоменати в статията е ЦИГАНИЯ. Значи ли че и управлението на Общината е ЦИГАНИЯ? И къде е Главният Циганин, отговарящ за град Русе? Бенчо! Четеш ли скъпи?
  • 15
    12
    Tarankata
    Това не е и пазар.Някакъв самозабравил се битакаджия пречи на половината град да отиде нормално на лекар.И то пред погледа на общинските служители които цял ден дебнат кого да глобят за неправилно спиране за да може някой възрастен да се добере до лекар.Пълно безхаберие на общината.
  • 10
    11
    За какво?
    За какво ни е Общинската полиция, КОРС-а? Кажи бай Пенчо! Или ти само си драпаш топките. Сто пъти ти пиша за изпочупените плочки към ДКС-то, при дъжд така хубаво те опръскват, а от там ежедневно минават стотици хора, на всичкото отгоре и болни. Докога бе, кмете и вие общински съветници? Ако нямате Наредба за тези сергии, ами създайте я - с правото да се конфискува и стоката им. А НАП-а само зяпа. С това не можете да се справите, с комарите също, тогава за какво сте ни? Какво става с парите за пръскане на комарите отпуснати от държавата - 2,5 млн. лв. и те ли потънаха в някой джоб? Кога ще ги усвоите, декември ли? Знам, че няма да ми отговорите и нищо няма да свършите, но е време да последваме французите, те знаят как се прави...
  • 7
    10
    Gergana Dimitrova
    Болницата да ги приеме в двора си!В момента задръстват тротоара и няма минаване ,особено с количка!
  • 4
    9
    До 7
    За 50-хилядния град Русе циганията и маргинализацията експлоненциално ще нарастват оттук насетне. Заветът на Митхад паша българин да не остане в прокълнатото ни градче се изпълнява безусловно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари