Няма нито един протестиращ на Дунав мост

1
Протест всъщност не се състоя и преминаването на превозните средства се осъществява нормално
Протест всъщност не се състоя и преминаването на превозните средства се осъществява нормално Снимка: Dunavmost / Архив

Протест имаше само на пътя Русе - Бяла в района на разклона за Иваново

Пътните фирми, които днес организираха национален протест заради неизплатените им пари за извършени ремонти и строителство на пътища, трябваше да затворят движението на две места в Русенско. Реално обаче протест имаше само на пътя Русе - Бяла в района на разклона за Иваново. Там се събраха от фирма „Пътинженеринг“, чиито работници бяха на кръстовището в 9:00 часа, а в 11:00 часа затвориха пътя, предаде Русе Медиа.

На Дунав мост обаче, където от Браншова камара „Пътища“ обявиха, че също ще протестират, в 11:00 часа нямаше нито един протестиращ.

Информация от организаторите за промени в точките за блокади не бе получена, но очевидно са се отказали да затварят кръговото кръстовище при граничния пункт. Така протест всъщност не се състоя и преминаването на превозните средства се осъществяваше нормално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Бай Чеп
    На моста опашката започва от пожарната. Отляво тирове, отдясно копаят, полицаите спрели на кръговото без спец сигнал - първи нарушители на закона. Тировете се прескачат, едни местят, други почиват. Въпрос на време е някой залетял се да поеме към небесата! Мила, родна картинка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари