Няма наплив за цветя в навечерието на 14 февруари

2
Къде изчезна любовта?
Къде изчезна любовта? Видео: NOVA

Къде изчезна любовта?

В навечерието на 14 февруари - за едни е време за вино и Трифон Зарезан, за други - за цветя, подаръци и обяснения в любов. За търговците настъпва един от любимите моменти в годината - пазарът на цветя и подаръци.

„Къде изчезна любовта?” - това обаче се питаха цял ден продавачите в бутиците за цветя. Те очакваха много мъже да дойдат и да се подготвят за утрешния 14 февруари с букет, но това така и не се случи.

Любовта е едно от най-важните неща в живота. Аз бих направил такъв жест към една дама, така че със сигурност ще има купувачи. Задължително ще купя цвете. Жестът е важен”, смята влюбен мъж, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Хаха
    Не купувам цветя без корени на безбожни цени,за да пълнят кофата с боклук
  • 7
    2
    абе, вие православни ли сте...
    14 февруали сряда * Успение на св. Кирил Славянобългарски. Преп. Авксентий Какъв Валентин какви пет лева?!? Ясно е, че честването на свети Валентин на 14 февруари няма нищо общо с българските православни традиции. В православния календар почитаме въпросния светец, живял в Умбрия – св. свещеномъченик Валентин, епископ Интерамски (или Тернийски) – на 30 юли. Същата простотия като Хелоуин! Егати дупедавците сте!
  • -4
    1
    джони
    Нашенеца обича да си бара патката, но не и да купи едно цвете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари