Нудисти и кучета в спор за бургаски плаж

0

Новото райско кътче на бургаските нудисти! Това са дюните край изгорялата фрегата на Централния бургаски плаж в посока Пристанището.

В тази закътана зона концесионер все още няма и съвсем наскоро, от началото на този сезон, тук си дават среща местните нудисти.

"В събота и неделя между дюните беше фраш от голи, значи имат нужда, подчертавам, че това не са извратеняци, а екохора, които не се срамуват от телата си - смятат, че е нещо естествено", съобщава "Флагман", позовавайки се на очевидец.

Поради облачното време плажът бе пуст днес. Ивицата на новите нудисти е не повече от 500 м.

Въпреки обещанията вече два мандата на настоящата местна власт, не се намери бизнесмен, който да поеме плажа след ресторант "Фиеста" в посока Солниците, за да възстанови Евиния плаж. В подобно безизходно положение са и доста мъже, които по тоталитарно време си имаха Адамов плаж в съседство.

Проблемът с нудистите обаче е, че те са в непосредствена близост до Централния плаж, където е пълно с малки деца и по-любопитните могат да хвърлят око към атрибутите на чичковите и лелките, жалва се нашият читател.

Не само малчуганите обаче са заплаха за нудистите.

Това е Централният плаж, откъдето децата спокойно могат да виждат разголените тела на екохората. 

Миналата година от Центъра за обучение на кучета, асистенти и водачи „Апорт”, както и от едноименната фондация, поискаха същото място от Общината, за да устроят плаж за любимците си. 

Въпросът им все още стои неразрешен, затова скоро се очаква сблъсък между приятелите на кучетата и нудистите.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари