Нови цени на билетите за автобусния транспорт в Община Бяла

1
Цените не са променяни от около 15 години
Цените не са променяни от около 15 години Снимка: Dunavmost

Цените не са променяни от около 15 години

Нови, по-високи цени ще имат билетите за автобусния транспорт в Община Бяла. Решението бе взето от общинските съветници по предложение на администрацията. Цените не са променяни от около 15 години, а дружеството „БЕСКУ“ трудно може да се справи в сегашната икономическа ситуация.

„Няма как да оставим хората без превоз. Самите граждани искат линиите да се запазят, както дори са склонни да платят повече, но да има автобуси. Няма в България такъв билет от 1 лв. и затова предлагаме компромисен вариант с нова цена, за да запазим тази важна услуга“, коментира кметът Димитър Славов, предава Русе Медиа.

С промените билетът за градски транспорт в Бяла се увеличава от 1 лв. на 1,50 лв. Билетът Бяла - Русе ще става от 6 лв. на 8 лв., Бяла - Долна Студена, Полско Косово и Ценово - от 2 лв. на 3 лв. , Бяла - Лом Черковна - от 3,60 лв. на 4,50 лв., Бяла - Копривец - от 2,30 лв. на 3 лв., Бяла - Ботров - от 1,50 лв. на 2,50 лв. и т. н.

В тази връзка ще се сключи допълнително споразумение между Община Бяла и „БЕСКУ“ към договор от 26 февруари 2021 г. за промяна на цените.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    селянин
    50% увеличение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари