Нови сигнали за бомби в много училища в страната

0
Учебните заведения в града ще бъдат затворени до приключване на проверките
Учебните заведения в града ще бъдат затворени до приключване на проверките

Учебните заведения в града ще бъдат затворени до приключване на проверките

Нови сигнали за бомби са получени в множество училища в страната. Сигнали за поставени взривни устройства са постъпили в няколко столични училища, 24 учебни заведения във Варна и във всички училища в Сливен.

От ОДМВР - Сливен съобщиха, че техни екипи са реагирали на сигнали за злоумишлени съобщения, получени днес на служебните електронни пощи на училища в Сливен. Извършват се действия по процедура.

Учебните заведения в града ще бъдат затворени до приключване на проверките.

Имейл с бомбена заплаха е получен и в Математическата гимназия в Бургас. Учениците са евакуирани и часовете се прекратени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    не знам какво правя
    Законът*1, на който се позовават, постановява кодекс за достойно житейско поведение, който трудно се спазва. Другарувал съм с не един сиромах при обстоятелства, които не са позволявали на нито един от двама ни да установи дали другият е почтен човек. Още не съм станал брат на принц, макар че веднъж почти се сродих с човек, който би могъл да бъде истински цар и комуто бяха обещали царската армия, съдилищата, приходите на хазната и политическите решения, всичко. Днес обаче сериозно се опасявам, че моят цар е мъртъв и че ако искам корона, трябва да отида сам да си я подсигуря. [*1 Масонският закон, който изисква от франкмасона нравственост, равенство, справедливост и почтеност. — Б.пр.] Вечерта започна във влак на път за Маху*2 от Аджмер*3. В бюджета имаше дефицит, който налагаше да пътувам не във втора класа, която е наполовина по-евтина от първа, а в междинна класа, която е наистина ужасна. Там седалките са пейки и пътниците или също са междинни, което ще рече евразийци*4, тоест местни, което за дълго нощно пътуване е крайно неприятно, или са скитащи безделници, което е забавно, макар и пиянско преживяване. Пътниците от междинната класа не посещават вагон-ресторанта. Те си носят храна в бохчи и канчета, купуват си сладкиши от местните продавачи и пият вода край пътя. Затова в горещините ги вадят от вагоните мъртви, а иначе целогодишно се ползват с презрение. [*2 Град в Централна Индия. — Б.пр.] [*3 Столицата на индийската провинция Раджпутана. — Б.пр.] [*4 Хора със смесен произход, обикновено с майка индийка и баща европеец. — Б.пр.]
  • -2
    2
    Spermaman
    Избори идат,....келепиреца.... На някой на който не са му стигнали партие за циганските гласове и не е готов за избори сега. ГРОБ? Просто Пу-тки?
  • 1
    1
    БОМБЕРМЕН
    БОМБЕРМЕН ИГРАЛИ ЛИ СТЕ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари