Нови бойни пистолети "Валтер" получи МВР - Русе

1
Пистолетите са разпределени на заслужили полицаи
Пистолетите са разпределени на заслужили полицаи Снимка: ОДМВР - Русе

Пистолетите са разпределени на заслужили полицаи

Днес в Русе заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов връчи двадесет нови бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“ за нуждите на служителите от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

По време на кратката церемония заместник-министър Катинов подчерта, че подновяването на екипировката, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е основен приоритет на МВР, а освен това полицейските служители заслужават да разполагат с модерно оборудване, за да се чувстват сигурни при изпълнение на служебните си задължения.

Пред ръководството и състава на дирекцията той засвидетелства уважението на професионалното и политическото ръководство на МВР към работата на служителите от ОДМВР-Русе и изрази увереност, че с новите оръжия полицейските служители ще имат самочувствието, което заслужават.

Новото въоръжение е второ поред от началото на годината, след като в края на март русенската дирекцията получи четири пистолета „Валтер“ и 8 електропреносими прибора „Тейзър“.

Пистолетите са разпределени персонално на служители, постигнали високи и трайни резултати в служебната дейност на ръководно и изпълнителско ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Бай Колю
    Тъй, тъй. Ще ги ползват тези зад бюрата. А за тези на улицата - Макаров.
  • 1
    3
    LOL
    Честито! Да си ги ползват със здраве! :D
  • 11
    2
    Иван
    Тъкмо за 20 началника, всичко е сметнато по 3.14
  • 7
    1
    Бай Иван
    Aми какво да кажа, 20 пистолета за ръководно и изпълнителско ниво. Ами............
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари