Новата седмица ни посреща с повече слънце

0
Предвещава ли новата седмица края на лятото
Предвещава ли новата седмица края на лятото

Предвещава ли новата седмица края на лятото

В понеделник облачността ще намалява и ще е предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Следобед над планинските райони ще има временни увеличения на облачността и там ще превали. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са между 12° и 17°, по Черноморието - малко по-високи, в София - около 13°; максималните ще са между 24° и 29°, в София - около 25°, в Русе - около 27°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, преди обяд с повече облаци над южното крайбрежие. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода ще е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала, в най-южните райони - 4 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Значителна ще е облачността над масивите от Западна България и следобед там ще превали. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 14°.

Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни в сряда следобед над Западна България и там на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от изток. Минималните температури ще са между 10° и 15°, а максималните - между 24° и 29°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари