Новак Джокович: Не ме вълнува мнението на хората

4
Джокович е ядосан, защото заради страхотното му представяне травмата в лявото бедро, с която играе, е подложена на съмнения
Джокович е ядосан, защото заради страхотното му представяне травмата в лявото бедро, с която играе, е подложена на съмнения Снимка: Twitter

Джокович е ядосан, защото заради страхотното му представяне травмата в лявото бедро, с която играе, е подложена на съмнения

Новак Джокович играе на Австралия Оупън с контузия в лявото бедро, но мнозина се усъмниха в нея заради силната игра на сърбина срещу Григор Димитров и Алекс де Минор. Страхотното му представяне породи множество спекулации, като дори самият Де Минор се усъмни в истинността на травмата на Ноле. Това разгневи не на шега Джокович, който избухна на пресконференцията си след последния мач, предаде Gong.bg.

"Единствено моите контузии биват поставени под съмнение. Когато някой друг играч има травма, той е възприеман като жертва, но когато стане въпрос за мен, винаги се твърди, че симулирам. Това е много интересно... Не смятам, че трябва да доказвам нещо на някого. Разполагам с ядрено-магнитен резонанс, ултразвук и всичко останало както от изследванията преди две години, така и от тези сега. Дали ще го публикувам в моя документален филм, или в социалните мрежи, зависи изцяло от мен. Може би ще го направя, може би не.

По никакъв начин не се интересувам от това какво смятат хората и какво говорят по мой адрес. Интересно е как нещата, отнасящи се за мен, се различават значително от тези по адрес на други състезатели, които са били в изключително сходна на моята ситуация. Вече свикнах, и това ме мотивира допълнително", заяви Джокович.

“Only my injuries are questioned. When some other players are injured, then they are the victims, but when it is me, I am faking it”. Full quotes 👇#Djokovic #AustralianOpen

Djokovic hits out at doubters on is injury - Tennis Majors https://t.co/UA7g6C15lj

— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) January 23, 2023
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари