Нова рокада в Община Русе

8
Георги Стоилов сменя Милена Хинкова
Георги Стоилов сменя Милена Хинкова Снимка: Facebook / Георги Стоилов

Георги Стоилов сменя Милена Хинкова

Нова рокада на кметския етаж в Община Русе е факт от началото на седмицата. В стаята на третия етаж в Община Русе срещу кметския кабинет, която досега се обитаваше от юристката Милена Хинкова, вече седи Георги Стоилов. Бившият депутат от БСП, който навремето спечели мястото си в парламента с щастливите числа 10:10, е назначен за директор на дирекция „Контрол на документооборота, канцелария и информация”. След парламента Стоилов бе главен инженер на Община Русе, а след това за кратко и директор на Безмитна зона. Последно бе на работа във варненското ВиК, както се говори – на много добра позиция и заплата, пише БРЯГ.

Преди сформирането на сегашния екип на Пенчо Милков името на Стоилов упорито се спрягаше за един от заместник-кметовете в Община Русе. Но това не се случи. Пред в. „Бряг” Стоилов категорично заяви, че не би се върнал в Русе и ще остане на работа във Варна.

След рокадата Милена Хинкова, която негласно беше смятана за началник на кабинета на Пенчо Милков, вече ще работи като юрист в Общинския съвет. „Длъжността началник на кабинета на кмета отдавна не съществува. Аз бях главен експерт човешки ресурси. Като главен експерт продължавам да работя и сега, но ще съм юрист в Общинския съвет”, заяви пред изданието вчера Милена Хинкова. През последните години верният кадър на БСП и дългогодишен лидер на партийната организация на червените в Русе се утвърди като несменяем шеф на Районната избирателна комисия, като отличната ѝ експертиза в изборния процес е призната от представителите на всички политически партии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    22
    VIP
    Хитър и хлъзгъв е Г.Стоилов.Човек на големите обещания и големите лъжи.
  • 6
    21
    смърди на корупция
    Георги Стоилов идва от ВиК Варна, набутан от Нинова и Гуцанов. Много милиони се въртят и крадат в Общината, а Нинова вкарва своя човек какви ги върши Пенчо Милков. Дебелата гъзица Хинкова да си гледа внуците.
  • 30
    20
    русенка
    Георги Стоилов е отявлен комарджия по игралните зали ,а брат му - измамник ,издирван от Интерпол! Какви хора ни управляват !!!!!!
  • 22
    19
    Гражданин
    И Пънчо се грижеше за семейството си,пък после стана първи любовчия.А тия двамата дялани камъни - да им се радваш.Ама как така инженер сменя юрист.Вероятно замислите на "великите" са недостъпни за нас простосмъртните.Съдба!
  • -30
    18
    ViP
    Жоро го познавам лично от дълги години и искам да Ви кажа, че е един много добър човек грижещ се за семейството си, винаги е бил всеотдаен както в работата си така и в личен план! Успехи Жоре!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари