Нова изцепка на Волен Сидеров след пускането му от Първо РПУ

4
"Шамари искаш, така ли", обръща се лидерът на "Атака" към журналист, след което започва да бута и човек с тротинетка
"Шамари искаш, така ли", обръща се лидерът на "Атака" към журналист, след което започва да бута и човек с тротинетка

"Шамари искаш, така ли", обръща се лидерът на "Атака" към журналист, след което започва да бута и човек с тротинетка

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се спречка с мъж с електрическа тротинетка и журналист, започнал да снимка случката, на бул. "Витоша" в София. Това се случва само няколко дни, след като политикът беше задържан в Първо РПУ, информира Dir.bg.

Видеото от новата проява на Сидеров беше разпространено в социалните мрежи, като от кадрите се вижда, че в инцидента се намесва и съпругата му - Деница Гаджева, а с тях е и синът им.

Политическият лидер и Гаджева твърдят пред представилия се във видеото като журналист, че човекът с тротинетката нарушавал правилата за движение по пътищата.

За електрическите тротинетки е забранено движението в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за забрана на влизане на велосипеди. Максималната допустима скорост на движение е 25 км/ч.

"Шамари искаш, така ли", обръща се Сидеров към журналиста, след което започва да бута и човека с тротинетката.

Само преди 3 дни бившият депутат беше задържан за 24 часа за хулиганство, след като нахлу в полицейското управление и започна да държи сметка защо там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади жени на бул. "Черни връх" на 6 юли. Той счупи и стъкло в пристъп на ярост.

Малко по-късно беше изведен с линейка, като твърдеше, че е бил бит от полицаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    A\'
    До 5: Харесват го, защото е българин и отстоява християнските ценности, а не евроатлантическият хомосексуализъм (лгбт извращенията) на урода сащ!
  • 0
    5
    до 4
    Да имаш представа защо само неграмотните мангали го харесвате?
  • -3
    4
    ахах
    Браво на Волен, има гражданска позиция, а не е мухлю като ристю ифанофци, ифайло мирчефци, хаджиген0фци, армани сбарканяни и друга измет, пропита с $$ от сащническите нпо-та на цру на сащ в България, искащи евроатлантически ценности ($$)!!
  • 6
    3
    daskal
    Въпрос на време е Волен да бъде пребит. Просто не си е срещнал майстора, но толкова упорито го търси, че няма как да не го намери.
  • 5
    2
    ufsvc
    Не че съм фен на Воленчо, ама ясно се чу как "журналистчето" пръв заплаши с шамарите, а след това Сидеров просто му повтори думите. Хубаво е да има обективност при поднасяне на новини, независимо кой е главния "герой" там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари