Нова хотелска верига влиза в България

1
Хотел "Димят" във Варна вече се нарича Swiss-Belhotel & Spa Varna
Хотел "Димят" във Варна вече се нарича Swiss-Belhotel & Spa Varna

Първият проект на азиатската верига Swiss-Belhotel International в Европа е в България.

Хотел "Димят" във Варна вече се нарича Swiss-Belhotel & Spa Varna и е част от международната група. Компанията планира да разшири портфолиото си у нас и в други градове като София, Пловдив, Банско, Бургас, Поморие и др., пише "Капитал".

Договорът за управление на българския хотел е сключен след като през 2015 г. в Гърция заработи европейската й централа. Swiss-Belhotel International се стреми да повиши стандарта на Swiss-Belhotel & Spa Varna чрез въвеждането на обучителни програми за служителите, както и развитие на висококачествени кулинарни концепции, съобщават от веригата.

"Дойде време за следващата фаза в нашата стратегия за растеж и с нетърпение очакваме да внесем в Европа нашия уникален подход, съчетание на професионализъм и отдаденост, чрез българския Swiss-Belhotel & Spa Varna", казва шефът на компанията Гавин Фол.

"Ние трябва да бъдем признати за най-добрия хотел в града. Това е нашата цел и аз съм убеден, че сме на прав път, за да постигнем това," казва още Фол.

Swiss-Belhotel International в момента управлява портфейл от повече от 135 хотели , разположени в Китай, Виетнам, Филипините, Малайзия, Индонезия, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия, Грузия, Бахрейн, Ирак, Кувейт, Оман, Катар, Саудитска Арабия и др.

Петзвездният хотел е разположен в центъра на Варна и разполага със 74 стаи, СПА център, две конферентни зали. 

Източник: КАПИТАЛ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари