Нов светещ надпис краси центъра на село Бъзън

3
Появиха се също нова люлка и хамак в централната част на селото
Появиха се също нова люлка и хамак в централната част на селото Снимка: Фейсбук

Появиха се също нова люлка и хамак в централната част на селото

Вчера екипът на Кметство Бъзън засади 130 броя рози в центъра на селото. Монтира се люлка до новата беседка, както и нов хамак зад сградата на кметството. Поставен е и нов светещ надпис "Бъзън".

Дейностите са по реализацията на проект " Облагородяване на централна част на село Бъзън ", финансирано от Община Русе по кампания "Малки населени места 2023".

"Предстои монтирането на още пейки за възрастни, за влюбени, кошчета за пушачи и за тези, които се осмеляват да ги използват. Предвидени са средства за изготвяне и монтиране на карта с всички улици на селото", съобщават от Кметството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари