Нов автомобил ще разнася "Топъл обяд" в Русе

1
От придобивката ще се възползват потребителите на услугата "Топъл обяд"
От придобивката ще се възползват потребителите на услугата "Топъл обяд" Снимка: Община Русе

От придобивката ще се възползват потребителите на услугата "Топъл обяд"

Домашен социален патронаж вече има на разположение нов автомобил, с който ще извършва разнос на топлата храна. От придобивката ще могат да се ползват потребители на услугата „Топъл обяд“, на които приготвената храна се доставя до домовете им, съобщиха от община Русе.

Автомобилът е с марка „Renault Express“, като 90% от средствата за закупуването му са осигурени от Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ), а 10% - от бюджета на Община Русе. Превозното средство е придобито по Целева програма „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд“ при реализиране на проект „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд в Община Русе“, която се финансира от ФСЗ.

С реализирането на проекта ще се подпомогнат дейности на Домашния социален патронаж за предоставяне на топъл обяд на лица в най-висок риск от бедност и материални лишения, като е осигурено навременно получаване на приготвената храна.

Припомняме, че услугата Домашен социален патронаж се утвърди като една от най-важните публични функции в условията на кризисни ситуации в обществото, а дейността ѝ се оказа изключително ефективна през последните години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Граждани
    Първо е разнесъл комисионни, а после какво ще разнася не е важно за управниците!
  • -2
    4
    До 2 и 3
    Много "компетентни" коментари, няма що. Услугата "Домашен социален патронаж" няма нищо общо с "Топъл обяд". Явно не знаете какво и какво ядете. И най-важното - нито една от двете услуги не е задължителна за когото и да било, който намира махна, да си готви вкъщи сам.
  • 10
    3
    Миленчев
    Офффф Светлйо Христов - патронажъ и любовницата му Анчето -възраждане. Тя проста а той мушенник. Енчев и Милкооф нямат топки да ги изволнят. 4 години .Мъндат иска .Майтап
  • 10
    2
    Храната им е ОТВРАТ!!!
    Домашен социален патронаж в кухнята си по скоро трябва да сменят нов ГОТВАЧ на услугата „Топъл обяд“, щото на потребителите им омръзна да ядат суровата и безвкусно, отвратително сготвена храна и дори не е стоплена. Нека Редактор: Мартин Руменов да се опита да хапне храната, дето я разнасят по домовете на възрастните хора и като се посере с разстройство, та чак да го заболи задника, тогава ще разбере доколко "дейността ѝ се оказа изключително ефективна през последните години".
  • 10
    1
    Писна ни
    Стига се излага вече та та те . Подиграват ни се. Срам ни е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари