Нострадамус: Цунами и наводнения носят смърт, идва голям глад!

24
Френският пророк предрича за 2024 година редица катаклизми и политически сътресения
Френският пророк предрича за 2024 година редица катаклизми и политически сътресения

Френският пророк предрича за 2024 година редица катаклизми и политически сътресения

Френският пророк Нострадамус, чиито пророчества са се сбъдвали неведнъж, предрича за 2024 г. редица катаклизми и политически сътресения.

Гадателят е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си „Les Prophéties“, чието първо издание е публикувано през 1555 г. Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. Предсказанията му продължават да се дешифрират от книгата му вече десетилетия наред.

Цунами, наводнения и глад

Според Нострадамус през идната година ще се случи опустошително цунами, което ще причини много смъртни случаи. Ще има и серия от големи наводнения, които ще ударят някои части на света, последвани от голям глад.

Война в океана

Нострадамус също така предрича за ескалиращи конфликти по вода. Според него войната ще се премести в океана.

Двама големи ще бъдат заменени

Според думите на феномена войната ще се премести в океана. „Двама големи ще бъдат заменени“, се казва още в книгата му, като тълкувателите на писанията му считат, че е имал предвид падането от власт през 2024 г. на две знакови политически фигури, ръководещи някои от най-силните държави в света.

Червеният противник ще пребледнее от страх

„Червеният противник ще пребледнее от страх, ужасявайки великия океан“, се казва още в думите на пророка. Експертите смятат, че Нострадамус е предвидил и че конфликтът в Азия ще се разрасне.

Краят на един крал

В друго пророчество на Нострадамус за 2024 г. се споменава, че „кралят на островите ще бъде прогонен със сила“.

Някои експерти смятат, че това се отнася до крал Чарлз III на Обединеното кралство. Други смятат, че може да се отнася до някой друг европейски монарх, като например крал Фелипе VI на Испания или крал Вилем-Александър на Нидерландия.

Бъдещето е неопределено

Разбира се, не е възможно да се каже със сигурност дали пророчествата на Нострадамус ще се сбъднат. Но те са вдъхновявали и ужасявали хората в продължение на векове. И няма съмнение, че ще продължат да бъдат обект на спекулации и интерпретации и през 2024 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    РУК за Ръша
    Това вече е в сила за ТероруZZшлямистан! Там Путлерчо продължава да занулява рушлямските орки! Слава на нашите украински братя!
  • 4
    3
    Много страдамус
    Горкия нострадамус,ако знаеше приживе какви простотии ще му приписват, щеше да се занимава с друго. Да сее тикви например.
  • 9
    2
    Стоян
    Предсказанията на Нострадамус са невъзможни за точно разкодиране. За сега.Стават ясни когато вече са се случили.Така мисля аз.
  • -3
    1
    \\|/35+3|2|\\| |#4660+5 60 +0...
    Доста добре. Дано по-скоро.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари