НЛО над Ихтиман

1
Kак местните се отнасят към слуховете за нашествие от други планети
Kак местните се отнасят към слуховете за нашествие от други планети Видео: BULGARIA ON AIR

Подобни слухове бързо обикалят страната, но досега няма доказателства за извънземни разумни същества.

Снимки на НЛО кръжащо над Ихтиман притесниха жителите на града. Екип на Bulgaria ON AIR провери каква е истината, и как местните се отнасят към слуховете за нашествие от други планети.

От Тексас до Владивосток и от Пекин до София могат да се срещнат хора, които твърдят, че са виждали неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Залезът в понеделник предложи красиви облаци, заснети от десетки граждани над Ихтиман. Някои ги оприличиха на извънземни чинни.

Затова попитахме жителите на Ихтиман виждали ли са неидентифицирани обекти над града? Информация за засечени през последните дни неидентифицирани летящи обекти над страната ни няма. Това обаче не попречи слуховете да обиколят България надлъж и нашир.

Темата "Съществуват ли извънземните?" от десетилетия привлича общественото внимание. През септември 1995 година над 3 хил. души чакат НЛО да кацне на летището "Щръклево" край Русе. Три жени, облечени в бледо розово, твърдят, че контактуват с извънземните директно и искат пистата на местното летище да бъде свободна, за да могат в 11 часа там да кацнат осем кораба от планетата Криси.

Жените настояват да се подготвят венци, платнище и пита с мед, за да може да бъде посрещнат извънземният лидер. В крайна сметка на летището освен самолети на гражданската и селскостопанската авиация - друго не каца. Налага се полиция да изведе контактьорките, за да не отнесат гнева на излъганите хиляди граждани.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари