Николета Лозанова спасява бездомни кучета

0
Състраданието й е също толкова пословично, колкото и имиджът й на секссимвол
Състраданието й е също толкова пословично, колкото и имиджът й на секссимвол

Всяка снимка, която Николета Лозанова публикува в социалните мрежи се превръща за секунди в хит из онлайн пространството.

Особено много се харесват не само по-еротичните кадри, а красавицата най-силно умилява на тези, на които се снима с някое бездомно кученце, в което се е влюбила на улицата. Състраданието й е също толкова пословично, колкото и имиджът й на секссимвол. Доказателство за това е фактът, че тя подкрепя кампанията на Stray Angels - "Вземи лапа в ръка" и чрез профилите си популяризира благотворителното събитие, което ще се проведе на 04 май от 21:00 в столичен клуб.

Каузата е докоснала и много други имена от родния хайлайф, които също ще присъстват на благотворителната вечер и ще дадат своя принос. На въпросното парти, голям брой бг изпълнители ще спомогнат, чрез творчеството си, като ще изнесат епичен концерт, а именно: Орлин Павлов, Руди, Дули, Муден и Кукушев, Тита, Веси Бонева, Маги Джанаварова, Краси Иванова, Монти от Ice Cream, Petya Alexa, бийтбоксъра Искрата, Мойсей, в дуета с брат си и атрактивната цигуларка VENDA live violin/

Водещи на събитието ще бъдат Мария Силвестър и Димитър Стефанов, които ще разиграят на търга изключително ценни експонати, сред които тениска, носена и разписана лично от звездата на "Барселона" - Лионел Меси, а също така и уникални по рода си картини. С изключително висока стойност е и антична кутия за бижута от преди няколко века, която е била притежание на любовницата на Димчо Дебелянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари