Николай загуби битката с рака!

1
34-годишният мъж напусна този свят на 8 март
34-годишният мъж напусна този свят на 8 март

34-годишният Николай Иванов от Асеновград загуби битката с рака.

Тъжната вест съобщи в социалните мрежи приятел на семейството и част кампанията в социалните мрежи "Да помогнем на Николай!".

"Уважаеми приятели,

С дълбока скръб ви съобщаваме, че късно снощи - 08.03.2020, ни напусна нашият приятел Николай Иванов. Думите са малко, за да бъде описана загубата му. Той бе син, внук, брат и приятел, човек изпълнен с вяра, любов и енергия, с която заразяваше всички около него. Не спря да се бори с коварната болест, когато много други биха се отказали, или просто не биха издържали.

Истински мъж и герой, който вдъхновяваше хората. Мир на праха ти, братле!", сподели със скръб г-н Пачев.

Припомняме, че Ники от Асеновград остана в тежко състояние в болницата в Испания след последните две хирургически интервенции, осма и девета поред.

"През всички тези години на борба, Ники никога не е бил в по-трудна ситуация. Битката му е изключително тежка. Всеки ден прави физиотерапия, защото не е ставал от леглото повече от месец. Болките му са изтощаващи. Духът му, обаче е несломим! Такъв, какъвто го познаваме. Този всекидневен ад би смазал всеки. Не и него!", писаха негови близки в социалните мрежи.

Близо 10 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази. Младият мъж премина през тежки медицински процедури, които омаломощиха не само тялото, но и бяха истинско изпитание за психическата му издържливост. Последните две години бяха най-трудните за асеновградчанина. Хиляди българи се включиха в благотворителните кампании за събиране на средства за лечението му, Община Асеновград също многократно отпускаше пари от бюджета си, но, за съжаление, болестта ни отне Николай.

Изказваме искрени съболезнования на близките!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари