Николай Стайков: "Осемте джуджета" е място, на което се раздавало алтернативно правосъдие

2
Бившата съпруга на Пепи Еврото е дала интервю за Антикорупционния фонд
Бившата съпруга на Пепи Еврото е дала интервю за Антикорупционния фонд Видео: bTV

Бившата съпруга на Пепи Еврото е дала интервю за Антикорупционния фонд

Николай Стайков от Антикорупционния фонд е успял да направи интервю с Любена Павлова, бивша съпруга на бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров – Пепи Еврото. Антикорупционният фонд пусна анонс към интервюто, а цялото ще бъде публикувано утре – 31 май.

В него Павлова описва ситуацията в ресторантОсемте джуджета“ три години, след като Антикорупционния фонд излъчи първата серия от разследването „Осемте джуджета“.

Тържище на бъдеще. На всякакво ниво, кариерно, финансово. Отделно се решаваха проблемите на хората, други се създаваха“, казва бившата жена на Петьо Еврото.

Имахме съмнение и намерихме доказателства, че „Осемте джуджета“ е нещо повече от един ресторант – една мрежа за влияние в съдебната система. Това е място, на което се събират хора, които търсят алтернативно правосъдие и хората, които могат да им го предоставят“, коментира Николай Стайков в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Чиляк
    Май е време за народна любов и истинско правосъдие
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари