Николай Събев за Радев: Отдавна излезе от българската орбита

0
"Да кажеш, че "Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната", е като "Да даваш социални помощи само удължаваш агонията на тези хора", заяви Събев
"Да кажеш, че "Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната", е като "Да даваш социални помощи само удължаваш агонията на тези хора", заяви Събев Снимка: Цветелина Белутова, Капитал

Министърът на транспорта Николай Събев коментира изказването на президента Румен Радев в личния си фейсбук профил

Ето какво написа русенецът: 

"Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската орбита.

Днес излезе и от терена на човешкото съчувствие.

Да кажеш, че "Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната", е като "Да даваш социални помощи само удължаваш агонията на тези хора."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    Саламон
    Ей, Кольо, гледай си бизнеса и не се прави на политик! Следващите които ще дойдат след теб да не сложат ръка на това което имаш. Фнимавай!
  • 1
    16
    друг русенец
    Радев никога не е напускал българската орбита! На негова страна са тия над 80% българи,които са против предоставянето на оръжие за Украйна! Докато Вие и Вашия Бос господин Събев изобщо не сте напускали американската орбита!
  • 2
    15
    Деливерски
    Г-н Събев,много си малък в социалната йерархия,за да коментираш работата и действията на най чистият във всяко отношение българин,Р.Радев. Днес президента на нашата държава, стърчи и то високо на управляващата ни разнородна коалиция. Г-н Зеленски не може да иска мир,а да трупа на територията си тонове оръжие от всякакво естество и различен калибър! Той превърна Украйна в най голямата база за нападение над днешна Русия.Ако малко се беше забавил главно командващият руската армия,картината щеше да бъде жестока.Обстоятелствата в Украйна днес,налагат немедлено,г-н Зеленски да развее голямото бяло знаме пред руските войници,за да спре веднаж за винаги тази братоубийствена война!
  • 4
    14
    Набор
    Тоя човек защо изглежда така съсухрен? И аз съм на 62. Сбръчканата му шия, старческите петна, а принципно би имал възможност да се поддържа.
  • 7
    13
    Русе
    Отворкото - Лъжлив Съби си е написал никнейм - Nik Sabev> Бреййййй .... Хамериканска работа, изискана и модерна! А иначе си е един обикновен измамник
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари