Николай Събев отиде с мотопед и кожено яке на протеста на мотористите

1
На демонстрацията Събев заяви, че ще се вземат предвид предложенията на мотористите и категорично ще даде подкрепата си за каране в бус лентата
На демонстрацията Събев заяви, че ще се вземат предвид предложенията на мотористите и категорично ще даде подкрепата си за каране в бус лентата Снимка: Георги Димитров, NOVA

На демонстрацията той заяви, че ще се вземат предвид предложенията им

Транспортният министър Николай Събев отиде с мотопед и кожено яке на протеста пред Народното събрание. Той беше организиран от мотористи от цялата страна, които настояват за промени в Закона за движение по пътищата. Сред тях – начинаещите водачи на мотори да имат право да карат в бус лентите, а за по-опитните да се осигурява коридор между пътните ленти, за да не се движат между колите, информира NOVA

На демонстрацията Събев заяви, че ще се вземат предвид предложенията на мотористите и категорично ще даде подкрепата си за каране в бус лентата.  

„Имат искания, които са доста разумни и аз бих ги подкрепил. Това, което е най-реално да се направи в момента, е да се допусне мотористите да ползват бус лентите, защото опитват да правят слайдове между колите. От гледна точка на безопасността не е най-доброто решение”, каза транспортният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Донорите на органи ...
    И защо трябва Мотористите да са по привилегировани от останалите участници в движението? И в кой Правилник пише, че Мотористите трябва да се тикат между колите и да отнасят страничните огледала на автомобилите? Защо Мотористите не си изчакват реда след автомобилите и какво толкова налага те да се пререждат? Мотористите искали да карат в "бус"-лентите, а онези в София сигурно ще искат и да имат предимството по трамвайните релси, пък може и с предимство пред влака да карат с моторетките - айде стига вече простотии!
  • 2
    2
    любопитен
    А какво стана с Български пощи? Още ли са хакнати? Още ли не раотят а получават заплати? Не мога да разбера, едно време как са работили без интернет, а сега не могат. Даже най-елементарното, не могат да ти продадат марки и пликове. В централна поща, ако въобще някой има на гишето, той стои и нагло ти отговаря, не можем да ви обслужим. Какво ще каже министърът за това. Или той е в конфликт на интереси и ще се произнесе когато вече няма български пощиJEAKB
  • 3
    1
    селянин
    като почнат да ги засичат, и да стават инциденти, ще дойдат в министерството да ти се жалват, дърт козел такъв.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари