Николай Марков: Светият синод на БПЦ не е нито свети, нито синод!

2
Това вече не е българска църква, а секта от оядени и лоясали топки, проядени от всички смъртни грехове - земни твари, заяви полковникът
Това вече не е българска църква, а секта от оядени и лоясали топки, проядени от всички смъртни грехове - земни твари, заяви полковникът

Това вече не е българска църква, а секта от оядени и лоясали топки, проядени от всички смъртни грехове - земни твари, заяви полковникът

На върха на пирамидата на потребностите стои нуждата от духовно познание.

Така нареченият "свети синод" на БПЦ, обаче, не е нито свети, нито синод. Лишил е българите от духовна подкрепа и парадира /снима/ без никакъв срам от Бога с ония престъпни типове, които откраднаха дори последния залък от устатата му. Българската Православна Църква се превърна в златна брошка на всички овластени престъпници, заличили за отрицателно време хилядолетен народ и култура. Това вече не е българска църква, а секта от оядени и лоясали топки, проядени от всички смъртни грехове - земни твари. Знамената на украинските нацистки батальони продължават и днес да стоят в така наречените "свети олтари" из разни лъскави, но прогнили от разврат храмове. И въпреки официалната ни молба да бъдат премахнати, така наречения "свети николай-пловдивски синод" подмина с пренебрежение това добронамерено предупреждение. И нека всички тези лоясали от власт и пари търговци в храмовете на греха знаят, че ние сме по-ревности от тях по Бога и сме предприели твърди, но невидими засега мерки срещу това тяхно грехопадение. Православната Църква няма да им прости, нито ще ги подмине тази чаша. Да се готвят за поредна среща със Съдията. Повтарям, поредна!

След тях са овластените червеи във властта, които опустошиха род и Родина, без да съзнават последствията. Няма безплатен обяд, господа! Пригответе се за една с лоясалите си от презрение към бедните и слабите попове да се явите пред Съдията. Кръвта, която лично вие проляхте иска отговорност и няма място на тоя свят, където да скриете от Провидението.

И на последна място са съучастниците. Онези, които съзнателно и несъзнателно подкрепяха с думи и дела това страшно робство, което унищожи милиони човешки съдби. Няма в тая работа ЕС и НАТО, нито някой ще си мръдне пръста за такива като вас. Човек, може да вярва във всякакви витиевати глупости, но това не го освобождава от личната му отговорност.

Моята цена - платих предварително! Идва време вие да платите своята.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    daskal
    Абсолютно прав!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари