Николай Хаджигенов: Това, което се случва в момента, е част от онази истерия, до която ни докараха ГЕРБ

5
Доколкото разбрах има подстрекаване за насилствено влизане в парламента, което вече минава чертата на законността, коментира Хаджигенов от "Ние идваме"
Доколкото разбрах има подстрекаване за насилствено влизане в парламента, което вече минава чертата на законността, коментира Хаджигенов от "Ние идваме" Снимка: БГНЕС

Това, което се случва в момента, е част от онази истерия, до която ни докараха ГЕРБ

Това каза в интервю за БНР Николай Хаджигенов от "Ние идваме“:

"Да, може би правителството не реагира достатъчно адекватно. Надявам се да станат по-адекватни".

Хаджигенов допълни, че протестите по начало са върховна на гражданско право:

"Те изначално са законни. Доколкото разбрах има подстрекаване за насилствено влизане в парламента, което вече минава чертата на законността".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Хахаха
    Ще се накензах бе гербо тъпа. Мри сега в кофите и яж шамари по улиците, да дойде бате ти бойко да те измъкне от несгодите на трайната безработица.
  • 0
    1
    Член
    Коя черта на закона бе педал? Ти като стреляше с прашка, риба и яйца, запалена слама, ковчези и влязохте тогава нямаше черта. Умри педал долен!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари