Николай Бареков: Състоянието ми не е розово, с пневмония съм

0
Пия два антибиотика и маларон вече 10 дни, за да прескоча трапа
Пия два антибиотика и маларон вече 10 дни, за да прескоча трапа

"Лекувам се 12-и ден от Ковид без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония - вкъщи

Не съм отишъл да създавам хаос из болниците и да легна на леглото, вместо някой истински нуждаещ се, макар че очевидно състоянието ми би го позволило...А съм "як като бик", както вика народът. Пия два антибиотика и маларон вече 10 дни, за да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но състоянието не е розово"

Това обяви евродепутатът Николай Бареков в социалните мрежи.

"Двама най-близки от семейството ми (единият, от които много млад) лежат в никак не леко състояние с пневмонии в две болници в София. Не съм точно аз човекът на когото всеки слабоумник ще обяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна семейството ми, чета много и то не в социалните мрежи! Също така смятам, че малоумниците около нас, които вярват в дебилни конспиративни теории из фб, са доста по-малки вредители от неадекватните действия на правителството от март месец и сега!!! Не ставайте движеща сила на изкуствения хаос, който властите умишлено подклаждат. Обществената простотия и истерия са хранителна среда за аморалните политици", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари