Никола Герганов: Искам да се върна в Русе и да допринеса за развитието му

1
Кметът Пенчо Милков представя във фейсбук профила си Никола Герганов - русенско момче, което в момента се дипломира с архитектура от Университета в Бристол, Англия
Кметът Пенчо Милков представя във фейсбук профила си Никола Герганов - русенско момче, което в момента се дипломира с архитектура от Университета в Бристол, Англия Снимка: Facebook

Кметът Пенчо Милков представя във фейсбук профила си Никола Герганов - русенско момче, което в момента се дипломира с архитектура от Университета в Бристол, Англия

Никола Герганов проектира впечатляваща енергийно ефективна сграда, в която се пречистват въздухът и водите. Нарича я „Център за иновации и технологии“. “Искам да се върна в Русе и да допринеса за развитието му”, споделя на среща с Пенчо Милков бъдещият архитект.

"Никола Герганов е русенско момче, което в момента се дипломира от Университета в Бристол, Англия.

Завършил е русенската ПГСАГ "Пеньо Пенев" и се включва като доброволец в различни благотворителни инициативи.

Една от целите му е да участва в обучение за дипломирани архитекти към Национален институт за недвижимо културно наследство, съвместно с Френския институт за висши науки „Екол дьо Шайо“.

Със заложбите му и любовта към България и Русе съм сигурен, че ще успее."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    1
    Даниела Ива нова
    Успех на господина.завистниците да мълчат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари