Ники Кънчев навърши 60 години!

2
От началото на пандемията у нас той раздава храна с група съмишленици на всеки, който има нужда. Не забрави и най-важните хора днес - лекарите, на които намира начин да достави топъл обяд
От началото на пандемията у нас той раздава храна с група съмишленици на всеки, който има нужда. Не забрави и най-важните хора днес - лекарите, на които намира начин да достави топъл обяд Снимка: Дарик радио

Ники Кънчев - един от най-популярните радио- и тв водещи, посрещна 60-ата си годишнина веднага след Коледа - на 26 декември, пише в. "24 часа"

Освен, че е блестящ журналист и свърхкомпетентен в областта на музиката, за която пише от години, Кънчев е безкрайно добър човек с голямо сърце, сочи вестникът. От началото на пандемията у нас той раздава храна с група съмишленици на всеки, който има нужда. Не забрави и най-важните хора днес - лекарите, на които намира начин да достави топъл обяд.

От "24 часа" - да си жив и здрав и все така вдъхновен! - с това пожелание завършва бележката на вестника по повод юбилея на водещия.

СБЖ също честити на Ники Кънчев кръглата годишнина с най-добри пожелания за здраве и неугасима творческа енергия!

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари