Нидал Алгафари: МВР са като Дон Кихот и вятърните мелници

0
Толкова арестувани, толкова предупредени, че се безпокоя дали въобще ще има избирателна активност, написа Алгафари
Толкова арестувани, толкова предупредени, че се безпокоя дали въобще ще има избирателна активност, написа Алгафари Снимка: Facebook

Толкова арестувани, толкова предупредени, че се безпокоя дали въобще ще има избирателна активност, написа Алгафари във Фейсбук

Протича невиждана акция от МВР за противодействие на търговията с избирателни гласове. Толкова арестувани, толкова задържани, толкова предупредени, че броейки, приблизително, колко гласове има в списъците на търгашите, се обезпокоявам, че може да няма въобще избирателна активност. МВР си пишат актив, но са като Дон Кихот и вятърните мелници. Защо ли? Защото не търсят там, където е "Ситито" - Меката на тази търговия. Да хванеш няколко бабаита - лихвари е като да хванеш крадец на кокошка. Същото е като се борят с наркотърговията. Залавят някой и друг дилър в полза на друг, рядко арестуват по високо поставен в йерархията и пак е в полза да друг, искащ територията на арестувания, но все не достигат до върховете. Защо ли? Защото има зависимости в редиците на борещите се с незаконните търговии. Същото е с изборният алъш вериш. Предишен министър на вътрешните работи, насочван от най-висшият държавен чиновник, бе достатъчно искрен, че да го обявява публично. Спряха според думите им търговията и спечелиха пак тези, които уж са купували. Не помогна това, ами въведоха машинното гласуване и пак така стана, че спечелиха тези, които трябваше да пострадат. Инак написано, тези действия са част от предизборната кампания в която участват неправомерно неучастващите пряко в изборния процес.

Преценете вие, приятели, този ограбен държавен ресурс вложен в гонене на дивото, ако беше инвестиран в борбата с битовата престъпност, какви резултати можеше да даде? Със същият хъс, ако се бяха вторачили в наркотърговията, колко младежи можеше да са здрави и читави граждани на държавата ни? Колко жертви на дрогирани щяха да са със семействата си?

Нидал Алгафари

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    За МВР
    МВР Е В ОСНОВАТА НА ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ.ТЕ СА КРЕПЕЖА,А ДОН КИХОТ ОЗОБЩО ДАЖЕ ГО НЯМА,ТОЙ Е САМО В КНИГАТА.ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ ПЕЕД ЗАСПАЛОТО ОБЩЕСТВО,КОЛКОТО ИСКАШ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари