Невиждана сватба по чеченски: булката на 17, женихът на 46, президентът Кадиров им танцува!

6
Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи
Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи Видео: LIFE NEWS

Сватбата на века наричат всички в Русия брака между 17-годишната Луиза Гойлабиева и Нажуд Гучигов. На тържеството дойде и президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който изтанцува лезгинка в чест на младоженците.

Бракът между крехката девойка и 46-годишния шеф на Ножай – Юртовския регионален отдел на вътрешните работи предизвика множество коментари и бе обсъждан в продължение на дни не само от руските, но и от световните средства за масова информация. В крайна сметка „Сватбата на века”, както всички я наричат, се състоя.

На празника се събраха около 500 души, събощава Lifenews.ru, цареше невъобразимо веселие. Съгласно традициите булката може да наблюдава тържеството отстрани. Луиза няма право нито да танцува, нито да участва във всеобщото веселие. На сватбата не присъства и женихът. Нажуд излезе от залата веднага след бракосъчетанието и няма да се появи до края на вечерта.

Шафер на 17-годишната луиза стана ръководителят на администрацията на президента на Чечня Магомед Даудов. Полковникът от милицията съпровождаше булката в обредния дом, а сега присъства на тържествата в Дома на модата като гост.
Самата Луиза признава, че е много уморена от напрежението и ранното ставане.

Няколко часа по-рано се е състояла и официалната част на сватбената церемония. Младоженците регистрираха съюза си, скрепявайки го с подписите си в актовата книга.

Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи. В интервю за LifeNews обаче тя твърди, че се омъжва по собствено желание.

По-късно майката на булката се обърна за помощ към правозащитници и ги помоли да я спасят от слуховете, пускани от журналисти. Според нея подобни слухове били навлизане в личното пространство на непълнолетната й дъщеря.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари