Неспазване на предимство доведе до катастрофи в Русе

1
В горещото време водачите стават по-невнимателни
В горещото време водачите стават по-невнимателни Снимка: БГНЕС

Няколко катастрофи белязаха вчерашния ден, сочи справката в ОДМВР Русе

На 23.07.2020г.около 17.10 часа полицейски екип е изпратен на сигнал за настъпило пътно-транспортно поизшествие с ранен на кръстовището на ул."Хан Омуртаг" с ул."Васил Петлешков" гр.Русе.

На място е установен лек автомобил „Ауди“, с русенски регистрационен номер, собственост и управляван от 41 годишен мъж от с. Стамболово и лек автомобил „Хонда“ с русенски регистрационен номер, собственост и управляван от 68 годишен мъж от гр.Русе.

Водачът на „Ауди“-то е обяснил,че е навлязъл в гореописаното кръстовище от ул."Хан Омуртаг" при наличие на пътен знак Б-1 и не е пропуснал движещият се по пътя с предимство лек автомобил „Хонда“ в резултат на което са се сблъскали. На място екип на спешна помощ е прегледал пострадалия водач на „Ауди“-то и го е освободил за домашно лечение. Алкохолните проби и на двамата шофьори са отрицателни.

На 22.07.2020 г. около 21.:30 часа по ул. „Св. Георги“ в с. Хотанца мотопед „Хонда“, управляван от 20 годишен неправоспособен водач от селото, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещия се мотоциклет "ИЖ", управляван от 25 годишен неправоспособен водач от Хотанца. В следствие на удара леко са пострадали двамата водачи. Алкохолната проба на водача на мотоциклета "ИЖ" е отчела над допустимата концентрация на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари