Непоказвани кадри по скандалния случай с прокурорския син

0
Баща му днес се яви на разпит в Столичната дирекция за вътрешни работи
Баща му днес се яви на разпит в Столичната дирекция за вътрешни работи Видео: bTV

Видеото е от охранителни камери в Перник от деня, в който Васил Михайлов е пуснат под домашен арест

Непоказвани досега кадри по скандалния случай с прокурорския син, показа bTV. Видеото е от охранителни камери в Перник от деня, в който Васил Михайлов е пуснат под домашен арест.

Бащата на Васил Михайловпрокурорът Бисер Михайлов, днес беше разпитван от разследващите в СДВР. По информация на медията е отговарял на въпроси, свързани със сина му.

Васил Михайлов отново е в дома си в Перник под домашен арест. През целия ден днес тук не само униформени, но и цивилни полицаи следят дали той няма да излезе навън.

След разпит, продължил малко повече от час, Бисер Михайлов не пожела да отговоря на въпросите на екипа ни. По наша информация прокурорът от Перник не е депозирал оставка.

Той трябва, ако има оставка, да я депозира пред Висшия съдебен съвет. Идва на работа, разбира се“, каза Албена Стоилова, говорител на Окръжна прокуратура – Перник

bTV разполага с кадри от деня, в който Васил Михайлов е пуснат под домашен арест. На тях се вижда как малко след 19 ч. мъжът пресича улицата и отива в заведението отсреща. Прекарва там две минути, след което се отправя в посока адреса, на който трябва да изтърпява мярката си.

Вчера Софийският районен съд остави прокурорския син под домашен арест. А от МВР започнаха да проверяват дали няма да излезе навън – и с униформени, и с цивилни полицаи.

Гарантирам ви, че, ако този човек напусне жилището си, веднага ще бъде задържан“, каза Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

Близките на Румен Андонов, за побоя над когото Васил Михайлов е обвиняем, се надяват на втора инстанция мярката му да бъде изменена в "задържане под стража".

Мисля, че не е правилно и вече се чувстваме безсилни. Наистина съдът, просто наистина Бисер Михайлов го контролира“, смята Сандра Андонова, дъщеря на Румен Андонов.

Според моята информация той е напускал 9 пъти дома си и няма начин гривната да даде девет пъти грешка с интервали от 2-5-20-40 минути“, заяви Марияна Андонова, съпруга на Румен Андонов.

И проверката на правосъдното министерство за нарушения от страна на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" показва, че не е имало връзка с гривната на Михайлов 40 минути.

И много скоро ще имаме резултат дали има пропуск някъде в действията на служителите, които трябвало да наблюдават“, съобщи правосъдният министър Крум Зарков.

Всички те предстои да дадат писмени обяснения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари