Немска овчарка заведе полицаи до място на катастрофа и спаси ранени

1
Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство и освен другите наранявания, имали и хипотермия
Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство и освен другите наранявания, имали и хипотермия Снимка: WPTZ – via CNN

Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство и освен другите наранявания, имали и хипотермия

Немска овчарка на име Тинсли, която първоначално била възприета като изгубено куче, успя да заведе полицаи от щатската полиция на Ню Хемпшър до място на катастрофа и така спаси двама ранени, съобщиха Асошиейтед прес, АФП и БТА.

Двама души били тежко ранени при инцидента, но благодарение на усилията на кучето те получили бързо медицинска помощ, след като полицията открила камиона, излязъл от пътя на междуградска магистрала.

"Кучето се опитваше да покаже нещо", каза лейт. Даниъл Балдасар от щатската полиция на Ню Хемпшър пред местен телевизионен канал. "Опитваше се да избяга от полицаите, но не се отдалечаваше много. Изглеждаше, сякаш им казва: "Следвайте ме, следвайте ме". И те това и сториха. И за тяхна изненада стигнали до място, където мантинелата била повредена. А когато погледнали нататък, накъдето гледало кучето, не можели да повярват", че виждат обърнатия камион, каза полицаят.

Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство и освен другите наранявания, имали и хипотермия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари