Нелегален детски труд в жегите на столицата

0
Дете реди павета при 40 градуса в София
Дете реди павета при 40 градуса в София

Дете реди павета при 40 градуса в София

Невръстно дете от ромски произход е забелязано да извършва нелегално физически труд, става ясно от видео, публикувано от общественика Теодор Михайлов, предава Актуално.

На кадрите се вижда как малкото дете реди плочки или павета под жаркото слънце в неделя следобед в 14:38 часа, а местоположението е в района на Княжево. Вижда се също как момчето пренася материалите и използва инструменти.

"Княжево. София. България. Европейски съюз. 27 август 2023 година. Дете реди плочки на тротоар и ги зачуква с чук… Йорданка Фандъкова, тагвам Ви за разкош", пише Михайлов в описанието към видеото

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    Малин
    За първи път чувам за "видния" общественик Михайлов. Виден, виден, колко да е виден? Но щом има усраинското знаме, а не българското на профила си, ще да е виден грантаджия. А за труд възраст няма.Е, при този етнос всички неща започват от по рано. И майки и баби и дядовци стават от по рано. Това да сте го забелязали господа "общественици"?
  • 6
    3
    Стамат
    А да бере железо ли?
  • 10
    2
    Чарлз Дарвин
    На майка ви в утката!!!! Едно време що сух изкоп за полагане на кабел съм изкопал за да събера пари да отида на море!!! Какво лошо има в това децата да се учат на труд в ранна детска възраст?!?!? Кой от вас не е работил като дете я на нивата, я нещо друго за да се научи на труд и дисциплина и евентуално да има някой пара за лятото?!?!?!
  • 9
    1
    daskal
    Този малък патладжан извършва делото на живота си. Гради България. Столицата и. А и от богат опит с този етнос на всеки е ясно че ни жега ни бой с пръчка може да им разклати здравето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари