Нека да спасим Валя от Русе!

0

Да спасим Валя!

Борим се за живота на нашата приятелка Валя (31 г), майка на прекрасно детенце Свилен (2 г и 4 м).

Всичко започна година след неговото раждане. Тя се чувстваше постоянно отпаднала и изморена, като всички го отдавахме на факта, че това е симптом при майки на малки деца. Появиха се петна по кожата на тялото съпроводени с непоносим сърбеж. Започна и кашлица, която не се повлияваше от никакви антибиотици.

След 6 м обикаляне от кабинет на кабинет, множество изследвания и биопсии най-после на 3 юли 2013 г й бе поставена диагноза Ходжкинов лимфом (вид рак на кръвта).

Веднага бе назначена химиотерапия в онкологичната клинкика в София. След завършването първия курс на лечение с химиотерапия, резултатът не беше добър и не след дълга пауза стартира и втория курс. За голямо съжаление, на връх 31-я ни рожден ден (9 май 2014), ние разбрахме, че раковите клетки са живи и не са се повлияли от силната химия. Състоянието й не се подобри, а напротив - стана по-зле.

След тези два неуспешни опита за лечение в България, ние се обърнахме за помощ към Медицински Център в Турция. За там обаче освен от Божията помощ ще се нуждаем и от Вашата подкрепа, приятели!

Ако някой има желае и възможност за финансова подкрепа, нека го направи на посочените дарителски сметки.

Приятели, нека обединим усилията си и покажем на Валя какво означава тя за нас. Нека й покажем, че не е сама и че всички се борим за нейното скорошно оздравяване. Нека й се усмихне живота отново. Нужно е само желание.

Необходимата сума за лечението на Валя е близо 200 000 лв. С вашата подкрепа по нейните сметки до момента са събрани 21 681,50 лв.

Благодарим на всеки един от вас, който отдели от времето и средствата си, за да помогне на нашата дъщеря, сестра, съпруга и приятелка.

Гордеем се с вас!!! Благодарим, че сте част от нашата кауза!

Продължаваме напред!

Източник: Марияна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари