Не опорочаване, а осъзнаване

4
В града на Съединението - Пловдив, по ясен начин заявихме, че повече не искаме мутри във властта
В града на Съединението - Пловдив, по ясен начин заявихме, че повече не искаме мутри във властта

Тази вечер народът отново показа на управляващите престъпници, че не ги иска. В града на Съединението - Пловдив, по ясен начин заявихме, че повече не искаме мутри във властта.

Медиите пишат за опорочаване на празника. Аз пиша за осъзнаването на българския народ, който вече не е с преклонена главица, не е стадо от овце, а народ от лъвове. Страх ви е и с основание.

Съединението е започнало с арести на националните предатели. Съединението е разбирателство между българските патриоти срещу враговете на България.

Кметът на Пловдив, видният гербераст Зико, беше освиркан и нищо не се чу от речта им. Това си беше наше, пловдивско решение, защото поредицата от герберасти в управлението превърнаха града в кочина, в която арт-фестивалите са "Пловдив мези", а корупцията е невиждана в историята. След това освиркахме и Тъпата Кърджалийска П., която имаше наглостта да се изправи на този ден пред народа, който обижда и презира.

Настана време за ОСЪЗНАВАНЕ. Съединението е един такъв ден, който ни кара да разбираме историята и откъде започва. От възмездие и справедливост за предателите. От въстанието и бунта. За да има свободна и независима България!

Да живее България! Бог да пази българския народ!

Елена Гунчева

*На снимката: С хората от протеста на площад "Съединение"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари