Не мога да чакам повече, докато детето ми умира

15

Моля ви за ПОМОЩ! Моля ви да ми помогнете да спася детето си!

Синът ми е на една годинка, но е болен от РАК. Ужасът ми е голям, защото в момента не му се прилага никакво лечение. Вече претърпя една операция на главичката, защото лекарите мислеха, че има хематом. Оказаха се разсейки, много и по цялото тяло!

Казвам се Миглена Иванова и съм майка на едногодишния Димитър. Отглеждам го сама и съм безкрайно уплашена за бъдещето му, защото от 6 месечна възраст той се бори с Невробластом!

Той ми е всичко. Никога не съм си и представяла, че животът може да ми поднесе това!

Ужасът започна на 21-ви декември, миналата година.

Играехме си и докато скачаше в ръцете ми си удари главичката. Поплака малко, но отново се разигра и аз се успокоих. След няколко часа обаче, забелязах подутина на слепоочието му. Веднага го заведох на преглед и му направиха рентгенова снимка. Лекарите казаха, че няма нищо обезпокоително. На следващата сутрин се събуди със силен плач и забелязах, че не си отваря очичките.

И тръгнахме по болниците...

Препращаха ме от офталмолог на невролог, без да ми казват нищо за здравословното състояние на Митко. Накрая ни приеха в Неврологията в Пирогов. Направиха му скенер на главата и ми казаха, че има хематом, който трябва да бъде отстранен.

След операцията разговарях с лекаря, който оперира Митко. При отварянето на главичката веднага са установили, че всъщност хематомът е някакъв вид тумор. Препратиха ни към ИСУЛ. Там му направиха всички видове изследвания.

На 9-ти януари моето бебче бе диагностицирано със страшната диагноза Невробластом - рак на надбъбречната жлеза.

За съжаление се оказа, че има много метастази по костите, меките тъкани и костния мозък. Образуванието в главичката всъщност също се оказаха метастази. Засегнато е и зрението. В момента Митко не вижда и с двете очички. Досега са му проведени 5 курса химиотерапия.

Преди шестия курс, лекарите поискаха да отстранят единия бъбрек на Митко.

Препратиха ни отново в Пирогов, за да уговоря дата за операцията. Чакаме датата вече един месец. Детето ми постоянно вдига температура, но от ИСУЛ ми казват, че нищо му няма и отказват да ни приемат. Те ме препращат в Инфекциозна болница, но там категорично не искат да ни хоспитализират, защото в това му състояние ще е опасно за бебчо.

Не мога да стоя и да чакам повече, докато детето ми умира и затова направих консултация с турска клиника!

Лекарите там ми дават надежда за успешно лечение на Митко! За съжаление, сумата е огромна. Без вас и без вашата подкрепа няма да се справя! Необходими са около 100 000 евро за изследвания, химиотерапия и костно-мозъчна трансплантация.

Моля ви, спасете детето ми!

Дарителска сметка:

Банка ОББ 
IBAN: BG23UBBS80021082914440
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Миглена Руменова Иванова (мама)

Линк към кампанията на бебчо в ХелпКарма: helpkarma.com/help/bebedimi

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари