Не е ясна още цената на електронната извинителна бележка

0
Предстои решение на МЗ, каза образователният министър проф. Галин Цоков
Предстои решение на МЗ, каза образователният министър проф. Галин Цоков Снимка: БГНЕС

Предстои решение на МЗ, каза образователният министър проф. Галин Цоков

Министерството на здравеопазването ще реши каква да е цената на електронната извинителна бележка за учениците. Това каза в студиото на „Събуди се” по NOVA министърът на образованието проф. Галин Цоков.

Той коментира и случая, при който преподаватели в пловдивско училище пишели оценки и присъствия на дете, което е починало. „Много неприятен случай по отношение на професионалните етика и компетенция на колегите”, каза образователният министър. В петък беше освободен директорът на СУ „Найден Геров“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Бивш
    И ти си един министър, ама с х. й да те сочат ! Мухъл, абсолютен !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари