Не ден на смелите, а ден на страхливите подлеци!

1
Особено горчив и срамен ден е днес гледайки големците ни
Особено горчив и срамен ден е днес гледайки големците ни Снимка: БГНЕС

Особено горчив и срамен ден е днес гледайки големците ни

Румен Радев с Десислава Атанасова зад него, горди представители на корупционерите, санкционираните и русоробите, приеха щастливи парада на всичко, което не дадоха на украинците, за да защитават старата българска прародина от Московията и така ни наредиха сред най-долните и русоробски нации в света с Бойко Борисов, който участва в подготовката на престъпната руска война в Украйна с построяването на Турски Поток.

Московията добре се е отблагодарила както винаги на българските си слуги, но българите не са онези българи от онова време на смелост, достойнство и родолюбие, за да ги накажат.

Особено горчив и срамен ден е днес гледайки големците ни.

Не ден на смелите, а ден на страхливите подлеци!

Стефан Гамизов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    гамизов
    енергиен експерт?!? оксиморон! чуждестранен агент е по-вярно, ама и за такъв не става! най-много, като го чета да стане пушечно месо в украйна, ама за това няма дупе! речи му гамизов и не го обиждай повече!
  • 5
    1
    русенец
    Тоя пък байдъноподобен кой беше?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари