НДСВ регистрира листата си в Русе

1
Водач е областният председател на партията Илиян Илиев
Водач е областният председател на партията Илиян Илиев Видео: Русе Медиа

Водач е областният председател на партията Илиян Илиев

НДСВ се върна в активната политика, като днес областният председател на партията адвокат Илиян Илиев регистрира листата с кандидати за народни представители от 19 МИР-Русе, предаде Русе Медиа.

В Районната избирателна комисия бяха подадени девет имена, за които Илиян Илиев сподели, че са млади, перспективни и готови да работят за каузата на НДСВ и просперитета на страната.

НДСВ е ориентирана център дясно, а според водача на листата отсъствието на партията от политическия живот няма да се отрази сериозно. „От 2001 до 2005 г. нещата при управлението на НДСВ бяха много по-различни и нормални, хората можеха да работят и да са доволни от възнагражденията, които получават. По времето на НДСВ страната влезе в демократичното семейство в ЕС и НАТО“, припомни Илиян Илиев. И изрази надеждата, че ако партията влезе в парламента, ще се променят доста неща, тъй като хората на НДСВ са по-диалогични, по-добри и можещи хора.

Илиян Илиев коментира и напускането си на ГЕРБ. Причината е, че това е партия от лидерски тип, не се толерира другото мислене и постепенно са се отдалечили във вижданията си. Когато НДСВ е обявила, че рестартира и се връща в политическия живот, русенецът е решил да се върна към корените си в политиката.

Ето и листата:

  1. Илиян Илиев
  2. Ралица Драганова
  3. Мариана Сабриева
  4. Георги Иванов
  5. Мариан Цветанов
  6. Адриан Андреев
  7. Георги Върбанов
  8. Нели Ченкова
  9. Искрен Ангелов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    АЛО ГЕШЕВ
    ВКАРАЙТЕ ГО ТОЗИ ХИПОПОТАМ В ЗАТВОРА, ДА СЕ ВТАЛИ. ТАМ ЩЕ ИЗПЕЕ И ДРУГИТЕ ИЗМАМНИЦИ КОИТО ВИЛНЕЕХА ПОМ БАНКИ, И ФИРМИ.
  • 4
    5
    гост
    Този нещастен измамник ужас явно само тъкива останаха !!!
  • 15
    4
    Моци
    Голем смях! Тия изглежда забравиха, че щяха да ни оправят за 800 дни, и освен себе си не оправиха нищо друго. Сега извадени и изтупани от нафталина, отново ги вкарват в борбата за кокала! Смешници! Целта на нЯКОГО е колкото по вече партии има да разводняват влвктората,толкова по добре за нас! Познайте КОИ са!?
  • 16
    3
    ХАХАХАХА
    ОПГ ГРОБКП=ДПС си пускат марионетките за размиване на вота!
  • 13
    2
    От ТЕТЦЪ
    А къде е името на моя мъж Илян Христофлороф? Искам да е дупе-дат, не да ми копа скалите по сокаците.И в тетцъ вече ми мирише на уволнение след Кьовешито, и далаверките които не можахме да скрием.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари