Назначена е проверка в болница "Шейново" заради разменените бебета

0
За случая ще бъде сезиран и медицински одит към Министерството на здравеопазването
За случая ще бъде сезиран и медицински одит към Министерството на здравеопазването Снимка: Болница "Шейново", София

За случая ще бъде сезиран и медицински одит към Министерството на здравеопазването

Кметът на София Йорданка Фандъкова назначи проверка в болница "Шейново", където по информация на пациенти са били разменени бебета. Виновните ще бъдат наказани, увери заместник-кметът по здравеопазване Дончо Барбалов, цитиран от БНР.

"За случая бяхме уведомени от медиите, веднага беше назначена проверка със заповед. Ще бъде проверена работата на болницата, на директора. За случая ще бъде сезиран и медицински одит към Министерството на здравеопазването, ако досега те не са сезирани.

Много важно за нас е да възстановим доверието, защото за системата на здравеопазването е изключително важно доверието в нея да бъде силно и хората да знаят, че няма да има каквито и да било проблеми и ще се работи професионално в лечебните заведение. Връщане на доверието, наказване на виновните и бърза и обективна проверка", посочи Барбалов пред журналисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари