Наталия Симеонова: В САЩ информацията за употреба на алкохол и наркотици стои в биографията 75 години

2
Журналистката обясни, че се учи на будна гражданска позиция от чужбина
Журналистката обясни, че се учи на будна гражданска позиция от чужбина Видео: NOVA

Журналистката обясни, че се учи на будна гражданска позиция от чужбина

Има какво да научим от другите нации по света. Защо не взимаме най-доброто от всички тях, вместо да козируваме и да служим на други посолства”. Това заяви журналистът Наталия Симеонова в Деня на Националния празник на България, цитирана от NOVA.

Тя е отишла в САЩ, за да роди дъщеря си там. „Тя ни даде на мен и на баща ѝ Денис петиция, за да вземем американско гражданство”, обясни Симеонова. Малката се е класирала за прием в американски университет, но е избрала да се върне в България. Когато обсъдила с баща си къде да продължи образованието и живота си, той казал: „Човек е щастлив там, където са успешните му проекти”.

Относно не толкова празничните теми Симеонова изтъкна, че се учи на будна гражданска позиция от чужбина. „В България делата се печелят от по-можещите социално и материално страни”, каза тя и обясни, че в САЩ информацията за употреба на алкохол, на наркотици стои в биографията на човека 75 години. „Нека не се уморяваме и бъдем будни граждани до край”, призова Наталия Симеонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    N/A
    В зависимост от щата зависят и годините. 75 години са смо в нейната дебела глава. Употребата за наркотици защо не я коментира? Живеч в Америка и мога да кажа, че дори да се случи подобно нещо каквото се случи с Милен Цветков и тук има корупция и тук си плащат за да им се размине. Тази наедрялата когато поживее в САЩ тогава да коментира как е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари